Archief 2011‎ > ‎

Ald Meyers 6 augustus 2011

Ald Meijers Partij 6 augustus 2011

De voorbereidingen voor de 12de Ald Meijers Partij zijn in volle gang. In Hitzum zijn timmergeluiden, radiomuziek (en een enkele meezinger), geroep en gelach te horen. Iedereen is druk in de weer om het strijdtoneel voor dé kaatspartij voor meisjes weer helemaal tiptop te krijgen.  Alle vrijwilligers gaan er tegenaan om weer een prachtige dag, op een prachtig veld, in een prachtig dorp te organiseren. Iedereen is welkom. Hitzum is er klaar voor!!!

Jildou, Elma en Rixt kaatsen mee namens Folsgare en zij treffen als eerste tegenstander Franeker. Klik hier voor de volledige lijst. Succes Dames!!

Verslag eerste omloop:

7. Franeker – 8. Folsgare
Het 1e eerst gaat op de stand 6-6 naar Folsgare. Zowel Franeker al Folsgare hebben een goede opslag. Franeker komt op gelijke hoogte; het wordt eersten gelijk.
Hierna wordt de opslag van Franeker iets minder stabiel. Het wordt 2-1 voor Folsgare. De coach begint contact te maken met het partuur van Franeker en ze komen weer op gelijkte hoogte; het wordt 2-2. Het perk van beide parturen begint beter te lopen, wat er voor zorgt dat zowel Franeker als Folsgare tot het slot gelijk opgaan. Schone 6 voor Franeker op vijf eersten gelijk. Folsgare krijgt nog twee punten, maar Franeker trekt aan het langste eind.
Eindstand: 5-5 6-2

Klik hier voor de partuurfoto van Rixt Jildou en Elma.