Archief 2013‎ > ‎

1 en 2 juni KNKB en Federatiefeest 1 juni

Het weekend van 1 en 2 juni was een van de uitersten..zaterdag 1 juni moest je genoeg kleding aantrekken om het een beetje warm te houden en zondag was het zonnetje er fantastisch bij en kwamen veel kaatsers (en ouders waarschijnlijk) lekker verkleurd van het veld. Nu dit mooie weer een beetje vasthouden; dat zou wel erg fijn zijn zowel voor alle (jeugd) kaatsers en ouders/publiek!!

Op 1 juni was er het federatie festijn in Goenga. Een combinatie van federatie partijen met de hoofdklasse Heren en Dames. Als extraatje was de loting van de hoofdklassewedstrijden  op het veld. Ook voor de hoofdklassekaatsers was het dus spannend want slecht een half tot een uurtje van tevoren wist je wie je maten zouden worden. Erg leuk opgezet. Kijk ook eens naar het filmpje wat hierover op de KNKB site is gezet, klik hier voor de link

Bij deze federatie wedstrijden vielen de volgende leden in de prijzen:

7e prijs voor Silke Stilma bij de welpen

1e prijs/krans voor Peter van Dalfsen en Willem Twijnstra bij de heren A klasseOok waren er een aantal jeugdleden die dit weekend van 1 en 2 juni  bij de KNKB wedstrijden in de prijzen vielen. Marije Sweering wist zowel zaterdag als zondag de krans in de wacht te slepen. Klasse meid!

1e prijs/krans voor Anouk Smink en Marije Sweering bij de Meisje Pupillen B klasse op zaterdag 1 juni in Anjum

1e prijs/krans voor Marije Sweering en Renske Blanksma bij de Meisjes Pupillen del op zondag 2 juni in Goutum

3e prijs voor Marit Folkertsma en Fransje Meijerink bij de Meisjes Pupillen del op zondag 2 juni  in Goutum

3e prijs voor Jildou Sweering, Elma Breeuwsma en Rixt Hettinga bij de Meisjes Afdeling op zondag 2 juni in Raerd