competitiereglement

Competitie reglement jeugd

  • Iedere gewonnen wedstrijd levert 7 punten op
  • Er wordt gekeken naar de voor eersten van de eerste 10 gespeelde wedstrijden. Hiervan wordt het slechtste resultaat afgetrokken. Er blijven dus maximaal 9 wedstrijden over. Hier komt de competitie winnaar uit voort.  Bij gelijke stand (voor eersten) wordt er gekeken naar het aantal tegen eersten. Degene met de minste tegen eersten mag zich kampioen noemen.

Tijdens de bouwvakvakantie is er geen competitie kaatsen.

Competitie reglement senioren

  • Iedere gewonnen wedstrijd levert 7 punten op
  • Er wordt gekeken naar de voor eersten van de eerste 10 gespeelde wedstrijden. Hiervan wordt het slechtste resultaat afgetrokken. Er blijven dus maximaal 9 wedstrijden over. Hier komt de competitie winnaar uit voort.   Bij gelijke stand (voor eersten) wordt er gekeken naar het aantal tegen eersten. Degene met de minste tegen eersten mag zich kampioen noemen.

Jeugdleden die op de peildatum 1/1/2014 16 jaar of ouder zijn, kunnen meedoen aan de competitie van de senioren. Een 15 jarige die dit ook wil kan dispensatie aanvragen bij het bestuur. Zij bepalen of de persoon daarvoor in aanmerking komt of niet. Wanneer iemand kiest om bij de senioren te kaatsen, kunnen ze niet meer met de competitie en training van de jeugd meedoen.