Slotpartij jeugd/senioren Folsgare 18 september 2016

Op zondag 18 september was de slot partij voor de jeugd en senioren , jeugd speelt met de kleine bal en de senioren met de grote bal en na afloop de prijs uitreiking van de competities . En we hebben als afsluiting een Chinees buffet kosten hiervan 5 euro pp , we hopen dat het weer nog even zich van z'n goeie kant blijft laten zien . Tevens willen we alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet dit seizoen zonder hun is er geen kaatsen mogelijk . Aanvang jeugd is 11 uur en Senioren aanvang 14 uur familie / vrienden iedereen is welkom bij de senioren partij .

Hierbij  de foto's  en uitslagen van de slot wedstrijd voor de jeugd op zondag 18 september..we hadden er prachtig weer bij :)
Bij de welpen:
1e prijs voor Jelmer en Romke
2e prijs voor Fenna en Hannie
Bij de pupillen:
1e prijs voor Jurjen en Marit
2e prijs voor Marthe Hieke en Lieke
Bij de schooljeugd
1e prijs voor Silke en Ingrid
2e prijs voor Nina en Anouk


En dan natuurlijk ook nog de uitslagen en foto's van de de senioren op de slotwedstrijd. Er stonden 8 partuur op de lijst; door het zanderige veld (een paar dagen eerder leek het nog de Sahara van Folsgare dankzij een foutje van gemeente SWF oeps) werd er iets minder fanatiek gedoken etc :) :) maar toch fijn gekaatst
1e prijs Lars Breeuwsma, Marije Sweering en Richard Mooij
2e prijs Jildou Sweering, Matthijs Beuckens en Erna Kaptein
1e prijs verliezers Robert Cuperus, Jacob Breeuwsma en Jelle Damstra
2e prijs verliezers Peter van Dalfsen, Dorien Stilma en Hans SpeerstraEn dan is er weer een kaatsseizoen voorbij..alle wanten weer in de kast kaatsballetjes opgeruimd en stil op het  veld. Tot volgend jaar!!!!!!!