Home


==> Nieuw emailadres kvynelijtefolsgare@gmail.com
Zondag 17 september is er de slot partij voor de jeugd ,de Sweering partij. Deze begint om 10 uur. s Middags om 2 uur begint de slot partij voor de senioren. En we sluiten zo rond 6 uur s avonds af met een chinees buffet voor iedereen die zich opgeeft via het bekende mail adres !
We hopen dat de weergoden een beetje mee zitten dus geef je op zodat we er een mooi slot van het kaatsseizoen kunnen maken.
Oant snein!

De avond/nacht van 2 september was het de beurt aan de senioren. Er stonden uiteindelijk 10 partuur op de lijst. Helemaal mooi! Zo rond half tien gingen de eerste 8 parturen los. Er werd geknokt voor elk puntje tot in de finale. Het was donker en behoorlijk koud maar droog. Het gras was nat wat zorgde voor "mooie" glijpartijen. De prijswinnaars ff op een rijtje:
1e prijs/krans Tsjeard Weersma, Marije Sweering en Silke Stilma
2e prijs Lars Breeuwsma, Eward Hoekstra en Richard Mooij
3e prijs Menno Sweering, Klaas Sytsma en Dorien Stilma
1e prijs verl ronde Hans Speerstra, Erwin Hoekstra en Jacob Breeuwsma
2e prijs verl ronde Feike Douwe Zijlstra, Marit Folkertsma en Age vd Werf
Ps niet alle prijswinnaars staan op de foto (moeheid sloeg toe en ja de prijsuitreiking was ook pas tegen half 4 s ochtends 🤔😇) en fotos zijn niet heel scherp. Of dat nu aan t toestel of de mensen ligt laten we maar even in t midden
.


Op zaterdag 2 september was de ingehaalde ledenpartij voor de jeugd, de Akietpartij. Het was een prachtige zonnige dag, misschien iets kouder dan we gewen
d zijn maar daar geven de jeugdkaatsers helemaal niets om. Ze zijn er maar voor één ding en dat is lekker kaatsen! Ook de sponsor was weer terug van vakantie dus tijd om lekker te "ballen". Het liep wel ietwat uit maar ja dat heb je als er spannend gekaatst word. Even alle winnaars op een rijtje:
Bij de welpen: 1e prijs Laas en Sikke 2e prijs Sander en Danny
Bij de pupillen: 1e prijs Astrid en Lieuwe 2e prijs Marte Hieke en Kevin
Bij de schooljeugd: 1e prijs Nina en Wessel 2e prijs Jan Johannes en Martzen
Gefeliciteerd allemaal! Alle foto's staan in het foto-album 2017.In het laatste kaatsweekend (KNKB) 26 en 27 augustus  voor de jeugd vielen er ook nog een aantal jeugdleden in de prijzen. Wat een prachtig weekend om het kaatsseizoen af te sluiten al liet de zon zich op zondag wel meer zien dan op zaterdag, de zondag deed zijn naam eer aan :) De broertjes van der Kamp namen hun prijzen mee naar Nijland en de dames Folkertsma en Sweering zorgden ervoor dat de muur weer werd versierd met een mooi bloemetje.
1e prijs verliezersronde voor Lieuwe van der Kamp en Jelle Jan Dijkstra bij de welpenjongens del in Niawier                                                                3e prijs voor Jan Johannes van der Kamp en Justin de Vries bij de schooljongens B klasse in Lollum-Waaxens                                               1e prijs/krans voor Fiera de Vries, Marit Folkertsma en Marije Sweering bij de meisjes del in Weidum
Gefeliciteerd allemaal!!
==> alle wedstrijden voor 26 augustus 2017 vind je terug onder wedstrijdarchief 2017!!!!!!!!!!
En alle foto's van dit jaar in Foto album 2017, maar dat spreekt voor zich toch ;-) 
  * WE ZIJN NU OOK TE BEWONDEREN/VOLGEN OP FACEBOOK
   Facebook pagina Kaatsvereniging Yn e Lijte  gewoon op klikken :)
  


Welkom op onze nieuwe site; Voor leuke ideeën en leuke, belangrijke, grappige etc nieuwtjes foto's mag je mailen naar kvynelijtefolsgare@gmail.com.  Samen kunnen we de nieuwe site zo nog beter bijhouden ofwel de webbeheerder kan het niet alleen.

Volg ons nu ook op twitter :-) @KFFolsgare