KNKB

Elk jaar word er in Folsgare KNKB wedstrijden gehouden. In 2017 zijn dit


Zondag 14 mei        Heren 50 + del

Zaterdag 8 juli         Welpen meisjes

Zondag 23 juli          Welpen jongens     
Bij deze wedstrijden hebben we keurmeesters/vrijwilligers nodig!


D.e.l. of vrije formatie partij

Kaats(t)ers die willen meedoen aan KNKB wedstrijden moeten lid zijn van een kaatsvereniging die aangesloten is bij de KNKB. Als je wilt meedoen aan KNKB wedstrijden moet er inleg betaald worden. Inleg voor senioren/junioren is  € 5,00 en voor de jeugd € 3,00. Zodra je de inleg betaald hebt krijg je een wedstrijdlijst. Ook afdelingsparturen moeten inleg betalen met uitzondering van de Nederlandse Kampioenschappen.


Je kunt je opgeven via de de KNKB site via wedstrijdzaken/wedstrijdagenda. Sluiting is op dinsdag 12:00 uur. Voor wedstrijden op maandag, dinsdag en woensdag geld een andere termijn. Check dus op tijd de site KNKB Bij alle opgaven moet het bondsnummer en geboortedatum goed vermeld worden anders word de opgave geweigerd. Mocht dit voorkomen neem dan contact op met de secretaris van de kaatsvereniging!


Hoe geef ik me op voor een KNKB wedstrijd:

1. klik op de wedstrijdagenda van de KNKB

2. zoek de wedstrijd op dmv datum of categorie

3. vul het bondsnummer en geboortedatum in, druk op volgende. Is dit akkoord dan komt je naam op de deelnemerslijst te staan.

4. vul het mailadres te bevestiging in

5. bevestigen en je krijgt een "ontvangstbevestiging"in de mail


Opgave afdelingspartijen

Opgave voor KNKB afdelingspartijen altijd in overleg met het bestuur.

Contact gegevens vind je terug onder KF Yn e Lyte BestuurDe volledige wedstrijdagenda van de KNKB vind je terug op de KNKB site deze is altijd het meest actueel! Ook is er veel nieuws te vinden op de knkb site of op de site kaatsen.nl.